mandag 24. mai 2010

Arne Morten veldig nær en klubbmestertittel i Kristiansund Sjakklubb

Arne Morten trenger ikke mer enn et halvt poeng i siste runde i klubbmesterskapet i Kristiansund Sjakklubb for å sikre seg tittelen som klubbmester.

Tabell

Les mer om Arne Morten sin innsats i klubbmesterskapet i Kristiansund Sjakklubb på klubbens hjemmesider.Arne Morten spiller sjakk i to byer,
med suksess.
(Foto: Kjell Tore Sandum)

6 kommentarer:

 1. Det må være noe galt med ratingsystemet. Så vidt jeg kan se har Arne M spilt rundt 1800-nivå i lengre tid nå. Burde ikke det vises på ratingen snart?

  SvarSlett
 2. De har nok neppe blitt ratet enda. Begge turneringene han har gjort det bra i denne våren pågår jo fortsatt.

  SvarSlett
 3. Arne Morten har hatt stor framgang og spiller bra sjakk. Det gror godt i kretsen fortiden og om 1-2 år så er en ny generasjon til å ta over. Er ca 20-25 unge talenter som får undervisning 2-3 ganger i uken. KSK er fortsatt bare i startgruppa og det tar litt tid før alle slår Tor Wetle!!

  SvarSlett
 4. Hvis Arne Morten, og de andre unge lovende i området, kan spille litt utenfor fylket, er det ekstra positivt. Da vil de få enda bedre matching.

  SvarSlett
 5. Vi I Kristiansund Sjakklubb har som mål å sende de på mange turneringer framover. Første store turneringen utenom Landsturneringen og Kristiansund Grand Prix er vel NM for ungdom. Vi sendte 10 stk i fjor og satser på å sende like mange i år. Skal danne elitegruppe og satse stort på de som er villig til å ofre en del på sjakk.

  SvarSlett
 6. Når spiller Arne Morten siste runde i Kristiansund?

  SvarSlett