onsdag 29. september 2010

Ola i tet. NB!! Nytt rundeoppsett

Ola Mogstad er eneste med 3 poeng etter 3 runder i klubbmesterskapet etter seier mot Erling Sætervik i går. På 2.5 poeng følger Gudmund Farstad og Kjell Tore Sandum, som vant mot henholdsvis Ivar Kosberg og Bengt Arne Jørgensen. På to poeng følger Erling Sætervik, Håkon Bentsen, som vant mot Stian Kosberg i går, og Arne Morten Kästel som vant mot Harald Isachsen.


På grunn av høstferie blir det ikke runde førstkommende tirsdag, 4. runde blir spilt tirsdag 12. oktober.

 Bengt-Arne har trukket seg, derfor er det lagt ut nytt oppsett, de som har fått ny motstander er markert med fet skrift.

Oppsett 4. runde:
Ola Mogstad-Kjell Tore Sandum
Gudmund Farstad-Håkon Bentsen
Erling Sætervik-Arne Morten Kästel
Harald Isachsen-Annemarie Ulbricht
Ivar Kosberg-Stian Kosberg

4 kommentarer:

 1. Bengt-Arne Jørgensen her. Pga ny jobb så må jeg trekke meg fra turneringen. Slutter på jobb i Molde klokken 15.30 på tirsdager, og det er uaktuelt for meg å sitte å vente på at en eventuell motstander dukker opp i åtte-ni tia. Har kjærring og liten unge på 5 måneda som venter hjemme. Hadde jeg bodd i Molde hadde ting vært annerledes. Beklager. Jeg får vel ikke ratingtap som følge av dette?

  SvarSlett
 2. Nei, du får ikke noe ratingtap i denne turneringen. Tabellen viser at du ligger an til å tjene 2 ratingpoeng. Hvis du har anledning til å spille noen flere av rundene vil du trolig gå opp enda mer, siden du er sterkt underratet. (Du har en mye lavere rating enn din faktiske spillestyrke.)

  SvarSlett
 3. Som nevnt av hr. Anonym vil du ikke tape noe rating på å trekke deg, de partiene som er spilt vil bli ratet, og du vil da bli fjernet fra oppsettet til de resterende rundene.

  Jeg legger ut nytt rundeoppsett straks, om det på en eller annen måte skulle vise seg at det over ikke stemmer vil det gamle oppsettet gjelde.

  Regner med at du følger med på sidene så du kan komme innom om det er en dag vi har en aktivitet som frister Bengt-Arne, uansett sees vi vel på turneringer i distriktet.

  SvarSlett
 4. Bengt-Arne: Takk, anonym. Ska følge med å se ka æ får til :)

  SvarSlett