torsdag 2. juni 2011

Ola vant mot Ivar, Håkon vant vårturneringen

Ola vant dagens parti mot Ivar og endte dermed likt i poeng med Håkon i vårturneringen på 6 av 7, men Håkon var foran på kvalitet på grunn av seieren i innbyrdes oppgjør og vant dermed turneringen.

Klubben tar nå sommerferie, informasjon om oppstart i høst vil komme på denne siden.

Fram til den tid vil det være mange muligheter til å spille sjakk rundt omkring i landet for de som ønsker det, høydepunktet er landsturneringen, som i år spilles i Oslo.

3 kommentarer:

 1. Kommer tilbake til høsten ;)
  Takker for en flott vårturnering !

  SvarSlett
 2. Gratulerer! :-)
  -kt

  SvarSlett
 3. God dag.Jeg har nå flyttet til Elnesvågen, og ønsker å delta i høstturneringen i Molde SK. Etter jobb torsdager i Molde, så kjører jeg til Elnesvågen, for så å kjøre tilbake til Molde for å spille sjakk noen timer etter. Hvis ting skal fungere for meg, uten alt for mye sirup; så ønsker jeg at klokkene starter på et bestemt klokkeslett. Jeg har ingen interesse av å komme i klubben klokken 19, og måtte vente til klokken 21 før partiet kommer i gang. Det går selvfølgelig an å flexe på tidspunktene, jeg er ikke så vanskelig. Men da ønsker jeg at vi avtaler dette på forhånd. Mitt tlf-nr er: 917 917 25 (eller hvis dere ikke får tak i meg der, så er jobbnr: 467 42 482)

  Ser frem til å treffe dere igjen :-)

  Bengt-Arne Jørgensen

  SvarSlett