torsdag 8. september 2011

Klubbmesterskapet starter i dag

I dag spilles første runde av årets klubbmesterskap. Betenkningstiden vil være 90 minutter på 40 trekk, deretter ytterligere 30 minutt på resten av partiet. Påmelding skjer i utgangspunktet før trekningen av 1. runde som vil skje ca kl. 19.20 i dag. Rundestart for første runde blir rett etter at oppsettet er klart, altså ca kl. 19.30. For de øvrige rundene vil det være rundestart kl. 19 om ikke annet er avtalt mellom spillerne. Om en ikke kan møte opp til en runde skal en gi beskjed til motstander og turneringsleder så tidlig som mulig. De som ønsker å delta, men som ikke kan møte opp i dag må gi beskjed før oppstart av 2. runde for å få bli med i oppsettet.

Om det ikke kommer veldig mange spillere vil det bli en bergerturnering.

2 kommentarer:

  1. Det ble overtid til 19.30 nå forrige torsdag.
    Planen er å være med på Klubbmesterskapet. Det er avhengig av situasjonen på jobben. Har vært travelt med Glamox montering nå i det siste.

    Skal gi beskjed FØR 2. runde starter.

    mvh
    Ola Mogstad

    SvarSlett
  2. Det blir overtid meg Glamox jobbing til kl ca 20 hver torsdag fremover en tid. Inntil det løyer av om en stund. Det blir vanskelig for meg nå å love å være med i klubbmesterskapet. Sannsynligvis holder overtiden frem 1-2 måneder og kanskje helt frem til november / desember.

    Jeg følger interesert med på hjemmesiden deres. Jeg spår at Håkon eller Kjell Tore blir klubbmester i år.

    mvh
    Ola Mogstad
    Kleive

    SvarSlett