søndag 7. februar 2010

Nye sider

Hjemmesidene til Molde Sjakklubb er nå flyttet hit. Det er flere grunner til at vi går fra det tradisjonelle hjemmesideformatet til å nå ha en blogg. Hovedgrunnene er at det etter min personlige mening passer bedre for formålet og at det er mye lettere å vedlikeholde. Vi har fortsatt det gamle domenet tilgjengelig, men det vil ikke bli lagt ut noe nytt stoff der.

Med en blogg har vi nå også muligheten til å la alle som ønsker det skrive. Om noen ønsker å bidra til siden, det kan være en partianalyse, en rapport fra en seriesjakkmatch, et turneringsreferat, eller hva som helst som omhandler sjakk eller Molde Sjakklubb så ta kontakt.

Vi får også mer interaktivitet gjennom kommentarfeltet hvor en kan legge inn sine tanker om nyhetene som publiseres. Jeg vil anbefale alle å bruke det flittig.

De som ønsker å lese noe fra den gamle siden kan gjøre det ved å gå til arkivet. I tiden som kommer vil jeg prøve å få gått gjennom arkivet og samlet det viktigste i det som forhåpentligvis blir en liten artikkelserie med diverse høydepunkt fra sjakklubbens historie, de som har noe å bidra med i denne sammenhengen bør absolutt gjøre det.

1 kommentar:

  1. Flott tiltak dette, Håkon! Håper medlemmene blir aktive brukere av kommentarfeltet.

    SvarSlett